dijous, 6 de març del 2008

Compartint experiències, amistat, afecte

La meva participació a l’Escola d’Estiu va ser com a formadora realitzant cursets de cuina. A la cuina hi falta gent! La cuina és una de les meves passions i sempre m’ha agradat comunicar-la als altres i fer-los créixer la curiositat per embrutar-se les mans i gaudir d’allò que fem cada dia, menjar.

Recordo els participants manipulant, tastant i compartint les menges elaborades entre tots i gaudint dels plats un cop enllestits.

El dinar el cloenda de l’Escola d’Estiu, comptant sempre amb la inestimable ajuda de la Montse Dalmau, fent de “pinche” i totes les altres persones que en el moment de parar la taula i servir hi col·laboraven amb ganes.

I per acabar penso en els anys que amb els meus fills en Carles i en Marc vam portar el servei de bar de l’Escola. Les truites, els pastissos, els entrepans... Tot fet amb ganes I il·lusió, I sempre compartint experiències, amistat, afecte amb companys i companyes que feien, que fèiem possible que aquells primers quinze dies de juliol passessin com si res.

Núria Masafrets i Aymà