dimecres, 5 de març del 2008

Hem compartit experiències, èxits, fracassos, canvis...

Parlar de l’Escola d’Estiu és com tornar a recordar una de les etapes més vibrants de la meva vida com a ensenyant.

He estat lligat a l’Escola d’Estiu quasi des del seu inici, participant-hi en totes les facetes possibles: alumne, formador, col·laborador, o simple visitant. Les sensacions, en cada cas podien ser distintes; però tenen en comú un únic fil conductor. Sempre l'he considerada com un punt de trobada anual imprescindible en la comunicació d’experiències entre ensenyants, pel lleure o per “plorar” penes comunes amb companys, per recarregar piles per al curs següent, etc.

A nivell personal, vaig esmerçar esforços per fer un lloc per a l’antiga secundària (FP, Batxiller) dins l’espai l’Escola, però va ser difícil aconseguir-ho.

Els temps han canviat la nomenclatura de l’ensenyament i l’abans escadussera participació de la “secundària” a l’Escola s’ha convertit en important. El temps quasi tot ho canvia, però sí que puc dir que no ha modificat les bones vibracions que sempre he sentit i m’han lligat a tot el que conforma l’Escola d’Estiu. Hem compartit experiències, èxits, fracassos, canvis... però amb una companyonia excel·lent, amistat i afecte.

L’estimo.

Víctor Ligos